Atranka į IFLRY Generalinę Asamblėją

Skelbiama atranka tapti delegatu nuotoliu IFLRY Generalinėje Asamblėjoje. Yra galimybė dalyvauti gyvai, tačiau finansines išlaidas reikėtų kompensuotis patiems.

Atranka vykdoma pagal Delegatų į savivaldybių, nacionalinių ir tarptautinių skėtinių nevyriausybinių organizacijų visuotinius narių suvažiavimus atrankos tvarkos aprašo 3.1.4. punktą. Tvarkos aprašą galima rasti čia: https://laisve.lt/wp-content/uploads/2024/03/Lietuvos-liberalaus-jaunimo.pdf

Norėdami teikti savo kandidatūrą delegato pozicijai, turite pateikti dokumentus nurodytus anksčiau minėto dokumento 4.4. papunkčiuose. Tai reiškia, jog iki balandžio 9 dienos antradienio 20.00 savo gyvenimo aprašymą ir motyvacinį laišką lietuvių kalba reikia pateikti elektroniniu paštu pirmininkas@laisve.lt.

IFLRY Generalinės Asamblėjos metu bus tvirtinamos rezoliucijos, pristatomos veiklos ir finansų ataskaitos, o svarbiausia, renkami nauji Biuro nariai. Dalyvavimas nuotolinėje Asamblėjoje yra galimybė susipažinti su tarptautine liberalaus jaunimo bendruomene, geriau suprasti IFLRY veikimo principus ir įgyti patirties tarptautiniuose renginiuose. Daugiau informacijos galite rasti: General Assembly 2024 – Abidjan | IFLRY

Kandidatuoti gali visi, todėl labai skatinama pasinaudoti šia galimybe ir nepraleisti progos sužinoti daugiau apie liberaliam jaunimui kylančius iššūkius tarptautinėje erdvėje.

Iki pasimatymo!