Lietuvos liberalus jaunimas

Kartu net prieš vėją nuo 1991 m.

SKYRIUS TAVO MIESTE

Mūsų jau 2 700! Įkurk skyrių savo mieste ir tapk liberalios bendruomenės dalimi.

GALIMYBĖ TOBULĖTI

Konsultacijos, rekomendacijos, mokymai ir renginiai – prisijunk ir dalyvauk!

KYLA KLAUSIMŲ?

Susisiek su mumis!

Kartu net prieš vėją nuo 1991 m.

Kas mes esame?

Nepriklausoma, nepartinė, intelektuali ir pažangi nevyriausybinė jaunimo organizacija, puoselėjanti laisvės ir teisingumo idėjas, vienijami liberalių idėjų, besidalinantys žiniomis ir kuriantys galimybes saviraiškai.

Mūsų misija – skleidžiant laisvės idėjas, ugdant jauną, savarankišką asmenybę, atstovauti liberaliai mąstančios bendruomenės interesams visoje Lietuvoje.

Mūsų vizija – nepriklausoma, stabiliai tobulėjanti, atvira ir atpažįstama jaunų žmonių bendruomenė, kuri atsakingai atstovauja savo interesams nacionaliniu bei tarptautiniu mastu.

ką mano lietuvos liberalus jaunimas?

Politinės aktualijos ir naujienos

Atstovavimas

Šiuo metu Lietuvos liberalus jaunimas Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos, Tarptautinė liberalaus jaunimo federacijos ir Europos liberalus jaunimo bendruomenės dalis. 

Lietuvos jaunimo organizacijų taryba (LiJOT) – didžiausia nevyriausybinė jaunimo organizacija Lietuvoje, vienijanti 63 nacionalines jaunimo organizacijas, su jaunimu dirbančias organizacijas ir savivaldybių jaunimo organizacijų tarybas. Lietuvos liberalus jaunimas (LLJ) taip pat yra LiJOT narė ir aktyviai įsitraukia į organizacijos veiklą.

Tarptautinė liberalaus jaunimo federacija (IFLRY) – tai pasaulinė skėtinė liberalaus jaunimo federacija, vienijanti liberalias organizacijas Europoje, Azijoje, Afrikoje, Šiaurės bei Pietų Amerikoje. 

Europos liberalus jaunimas (LYMEC) – tai skėtinė organizacija, šiuo metu vienijanti daugiau nei 60 tarptautinių liberalių organizacijų iš 38 Europos šalių. 

Partneriai

Rėmėjai